Proiect finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României

Campanie de Promovare și Advocacy

Printre activitatile proiectului s-a regasit si derularea unei campanii de advocacy şi mediatizare a patrimoniului multicultural ce a facilitat promovarea unei mai bune înțelegeri a diversității culturale atingand un alt obiectiv al programului si anume “determinarea unei mai bune înțelegeri a diversității culturale și consolidarea dialogului intercultural, inclusiv a culturii minorităților”; consolidarea dialogului intercultural interregional, inclusiv a culturii minorităților din Regiunea de Nord-Est Judeţele Botoșani şi Iaşi și Regiunea de Nord-Vest, Județul Bistriţa – Năsăud.
In cadrul campaniei s-au intocmit 300 mape personalizate de prezentare a proiectului in limba romana si engleza. Pachetele transmise au cuprins: mapa personalizată, DVD cu filmul realizat in cadrul proiectului, material de prezentare al proiectului, material de prezentare a rezultatelor obținute în urma studiilor sectoriale, un scurt material de prezentare a celor trei parteneri din cadrul proiectului.
Au fost transmise 270 de plicuri cu mapa proiectului catre entități din țară si 30 de plicuri catre entități din străinătate-statele membre SEE și Uniunea Europeană.

Facebook

Twitter

  • Loading tweets...

Youtube

Oops, something went wrong.
top
Sari la bara de unelte